Scoren in Google

Met Richard

Wil jij dat ook?

SEO Veenendaal

Wil jij jouw SEO uitbesteden in Veenendaal? Met Richard weet je zeker dat je goed zit. Wist je dat ongeveer 50% van alle zoekmachinegebruikers klikt op de bovenste 3 organische zoekresultaten? Sta jij daar niet tussen, maar wel jouw concurrenten? En wil jij jouw concurrenten uit de top duwen en zelf betere resultaten behalen? Dan is het tijd om samen met mij als specialist aan de slag te gaan.

SEO oppakken in Veenendaal Met Richard

Dat is een goed idee:

  • Als je op belangrijke zoektermen organisch goed wil scoren in Google – buiten adverteren om.
  • Als je op de lange termijn blijvend goede posities in Google wil en jouw concurrentie wil voorblijven.
  • Als je de juiste doelgroep naar jouw website wil krijgen om de gewenste vervolgactie uit te voeren – conversies realiseren.

Door voor jou hoge posities in Google te realiseren op voor jou belangrijke zoektermen, leid ik jouw doelgroep de salesfunnel in.

Een paar voorbeelden van mooie resultaten

Ik krijg er een kick van om bedrijven bovenaan in Google te krijgen. Een aantal mooie resultaten die ik voor klanten behaald heb:

  • Voor een startende klant in een groeiende business binnen drie maanden 40% meer conversies dankzij SEO.
  • Bovendien voor deze klant binnen één jaar verschillende top 1 noteringen in Google – organisch.
  • Dankzij het schrijven van verschillende landingspagina’s en linkbuilding op generieke zoektermen top 5 en top 10 posities gerealiseerd voor een BMW-dealer.
  • Door het schrijven van verschillende blogs 30% meer conversies gerealiseerd voor een specialist in de brandpreventie.

Het zijn slechts een paar voorbeelden van mooi behaalde resultaten. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van SEO? Vraag direct mijn gratis SEO scan aan. Je ontvangt concrete verbeterpunten, inclusief uitleg.

Ben jij online goed vindbaar?

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren

Waarom jouw SEO met mij oppakken?

Wanneer je jouw SEO uitbesteedt, wil je voor zekerheid gaan. Ik heb jaren ervaring op het gebied van SEO bij mijn klanten. Als je jouw SEO aan mij uitbesteedt, zie je vaak al binnen 3 maanden resultaat. Kies je ervoor om jouw zoekmachine optimalisatie aan mij uit te besteden, dan ontvang je maandelijks van mij een update, inclusief een rapportage. We bespreken samen de voortgang en de aanpak voor de komende periode.

Is het voor jou belangrijk om vooral lokaal goed vindbaar te zijn? Dan richt ik mij vooral op lokale zoektermen. Wil je landelijk goed scoren op belangrijke zoektermen? Ook dan ben ik de aangewezen persoon voor jou. In de strategische sessie met jou leg ik de basis. Blijkt uit de online doelstellingen dat je juist direct wil scoren in Google, dan zijn alternatieven, zoals adverteren in Google, mogelijk.

Dit doe ik voor je

Als je serieus online resultaat wil boeken met jouw website of webshop, dan kun je niet voorbij gaan aan zoekmachine optimalisatie. Waarom? De zoekmachine – vaak Google – is hét startpunt van vrijwel iedereen die op zoek is naar bijvoorbeeld een schilder, de scherpste prijs voor zijn of haar gewenste product, et cetera. Je gebruikt Google zelfs als je de aankoop uiteindelijk offline doet; je oriënteert je bijvoorbeeld online op welke racefiets je wilt aanschaffen, vervolgens zoek je de beste winkel uit en gaat naar de winkel om de racefiets te testen en te kopen.

Bij mij kun je jouw zoekmachine optimalisatie uitbesteden, compleet van a tot z. Ook onderdelen uit mijn SEO-diensten zijn mogelijk. Ik adviseer je daarin zo goed mogelijk. Ik bied je de volgende SEO-diensten:

Alles wat ik doe op het gebied van SEO in Veenendaal, voldoet aan de richtlijnen van Google. Omdat ik ook gespecialiseerd ben in adverteren in Google en conversie optimalisatie, kan ik uitstekend bijsturen in elk facet; niet alleen goed scoren in Google, maar ook de website zelf optimaliseren voor maximaal rendement.

Richard staat voor open, heldere communicatie en gedegen voorbereiding. Afgelopen zomer goede resultaten gezien. Reden om nu invulling te geven aan deel 2 van onze samenwerking. – Going on Wheels

SEO in Veenendaal samen Met Richard

SEO is een continu proces en kost veel tijd. Het uitbesteden is vaak verstandiger dan er zelf mee aan de slag te gaan. Jij kent jouw markt door en door en ik weet als geen ander welke aanpak geschikt is om (nieuwe) klanten aan te trekken met jouw website. Bij mij is alles transparant en meetbaar. Wil je graag jouw zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Maak vrijblijvend een afspraak met mij.