Volg een maatwerk training

Met Richard

SEO-training – zoekmachine optimalisatie

Websitebezoekers zijn essentieel om uiteindelijk meer winst uit jouw website te halen. Want (relevante) bezoekers op jouw website betekent meer (kwalitatieve) leads, meer klanten en daarmee ook meer omzet. Maar hoe krijg je die bezoekers naar je website? Dat leer je bij de SEO-training Met Richard. Jij leert hoe je beter gaat scoren in de zoekmachines, zoals Google. Je maakt kennis met de verschillende tools en welke factoren van invloed zijn op jouw ranking. Ook leer je wat je juist niet moet doen.

Ik heb een SEO-training bij Richard gevolgd en heb ik een hoop dingen kunnen leren dankzij verschillende opdrachten. Door stapsgewijs belangrijke elementen te bespreken kan ik dit nu toepassen in de praktijk. – Tim Terlingen, The Maxx

Even opfrissen: wat is SEO?

De zoekmachine – vaak Google – is het startpunt voor vrijwel iedereen die op zoek is naar iets of iemand. Met zoekmachine optimalisatie – SEO – zorg je ervoor dat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten van Google, buiten het adverteren in Google om. Hierdoor wordt je website beter vindbaar op belangrijke zoektermen en bereik je veel beter jouw doelgroep. Maar hoe pak je dit aan? Door aan de slag te gaan met het schrijven van goede content, de techniek van de website en het opbouwen van een sterk backlinkprofiel door linkbuilding. Zo vergroot je jouw autoriteit en scoor je beter. Al deze facetten komen aan bod tijdens de SEO-training.

Wat levert mijn SEO-training jou op?

  • Je weet welke onderdelen invloed hebben op de score in de zoekmachines.
  • Je kunt zelf onderzoeken welke zoektermen voor jouw bedrijf interessant zijn.
  • Je kunt een contentstrategie opzetten die voor veel extra (gratis) verkeer zorgt.
  • Je begrijpt wat linkbuilding is en hoe het werkt.
  • Je kunt relevante webpagina’s op jouw website optimaliseren.
  • Je weet hoe je de resultaten van jouw SEO-inspanningen kunt bijhouden.
  • Je weet welke trucs niet geoorloofd zijn door Google.

Maatwerk training

De SEO-training is bedoeld voor iedereen die een website heeft of onderhoudt en zelf aan de slag wilt gaan met zoekmachine optimalisatie. Zowel individueel als in groepsverband met maximaal vier personen is mogelijk. Op locatie is ook geen enkel probleem. Voordat je aan de training begint, is het aan te bevelen om een Google Analytics-account te hebben. Verder hoef je alleen jouw laptop mee te nemen.

Onze trainingen zijn maatwerk en het lesprogramma wordt afgestemd op jouw doelen. In overleg wordt dan ook het aantal dagdelen besproken. Wil je meer informatie? Neem contact op Met Richard.

Is jouw SEO op orde?

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren