Gratis SEO scan

Benieuwd hoe je website ervoor staat in de ogen van Google? Laat dan direct de gratis SEO scan doen! Vul daarvoor het formulier in. Vervolgens neem ik contact met je op, waarna ik de SEO scan voor de website uitvoer.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Gratis SEO scan uitvoeren

Wil jij weten wat de verbeterpunten zijn voor jouw website? Ben je benieuwd naar de kansen en wil je ook een duidelijke uitleg erbij krijgen? Vraag mijn gratis SEO scan aan, geheel op maat voor jou gemaakt. Bovendien krijg je niet alleen inzicht in de verbeterpunten op SEO-gebied. Ik geef ook een extraatje weg door jou tips te geven op het gebied van conversie optimalisatie. Ook benieuwd naar hoe jouw website scoort in de ogen van Google? Vraag direct de SEO scan voor jouw website aan.

Waarom is SEO zo belangrijk?

Vrijwel iedereen die op zoek is naar informatie, een product of dienst, maakt gebruik van Google. Omdat jouw website niet is geoptimaliseerd en die van concurrenten wel, mis jij deze bezoekers en uiteindelijk omzet. Deze concurrenten hebben namelijk wel hun website of webshop geoptimaliseerd. Nu is SEO niet iets wat in één dag klaar is. Je bent er continu mee bezig. Maar waar moet je beginnen? Dan is dan ook de reden om onze SEO scan voor de website aan te vragen. Je krijgt inzicht in de verbeterpunten, waar je direct mee aan de slag kunt, zodat je op termijn meer organische bezoekers krijgt. Geheel gratis. De scan draagt dan ook zonder twijfel bij de groei van jouw bedrijf.

Hoe ziet de gratis SEO scan voor de website eruit?

De SEO scan omvat alle belangrijke knelpunten waar je met jouw website of webshop tegenaan loopt. Ik scan op de drie belangrijke pijlers van zoekmachine optimalisatie:

  • Content
  • Techniek
  • Autoriteit

Content

Het is natuurlijk belangrijk dat Google goed kan lezen waar de website over gaat. Zijn de zoektermen waar jouw doelgroep op zoekt, verwerkt in de webpagina’s? En als dat zo is, zijn deze zoektermen allemaal op de juiste manier verwerkt in de verschillende elementen waarop invloed uitgeoefend kan worden? Denk aan de internet titel, meta description, het gebruik van (sub)koppen, de ALT en bestandsnaam van de afbeelding.

Zijn er bepaalde zoektermen waar je op wil scoren en ben je benieuwd hoe je er momenteel voor staat? Laat het mij weten en ik pak het mee in de scan.

Techniek

De techniek van de website is essentieel. Niet alleen voor zoekmachine optimalisatie, maar ook hoe iemand jouw website ervaart. Als een website enorm langzaam laadt of niet goed te lezen is op mobiel, verlaat de bezoeker voortijdig jouw website. Is de website niet beveiligd met een SSL-certificaat, dan komt de bezoeker waarschijnlijk al geeneens op jouw website, omdat er dan een groot scherm opent met een beveiligingsrisico. Ik beoordeel jouw website op de belangrijkste punten als het gaat om techniek.

Autoriteit

Hoe kijkt Google naar jouw website? Autoriteit is erg belangrijk om goed in Google te scoren. Daarom beoordeel ik onder meer het backlinkprofiel – via linkbuilding. Ik beoordeel de verwijzende links en de kwaliteit ervan. Ook geef ik je inzicht in de domeinautoriteit van jouw website.

Advies op basis van de SEO scan

Op basis van de scan geef ik aan wat de pijnpunten zijn en leg ik je uit hoe je deze kunt verbeteren. Zo kun je zelf aan de slag gaan met het verbeteren van jouw website. Wil je toch liever jouw SEO uitbesteden? Ook dat is geen enkel probleem.