Scoren in Google

Met Richard

SEO uitbesteden aan Richard

Weet jij dat ongeveer 50% van alle zoekmachinegebruikers klikt op de bovenste 3 zoekresultaten? Bovendien komt 75% van de zoekers geeneens op de tweede pagina van Google. Het is voor jouw bedrijf dus essentieel om tijd te steken in SEO. Heb je daar geen tijd voor? Besteed jouw SEO uit. Goede posities in Google zorgen voor traffic naar jouw website. Wat dat dan weer oplevert? Meer conversies, zoals online bestellingen en offerte aanvragen.

Jouw SEO uitbesteden is een goed idee

  • Als je op belangrijke zoektermen organisch goed wil scoren in Google – buiten adverteren om.
  • Als je op de lange termijn blijvend goede posities in Google wil en jouw concurrentie wil voorblijven.
  • Als je de juiste doelgroep naar jouw website wil krijgen om de gewenste vervolgactie uit te voeren – conversies realiseren.

Door voor jou hoge posities in Google te realiseren op voor jou belangrijke zoektermen, leid ik jouw doelgroep de salesfunnel in.

Waarom SEO oppakken Met Richard?

Ik krijg er een kick van om bedrijven bovenaan in Google te krijgen. Jouw SEO door mij laten oppakken is dan ook een goed idee als je hoger in Google wilt komen.

Een aantal mooie resultaten die ik voor klanten behaald heb:

  • Voor een startende klant in een groeiende business binnen drie maanden 40% meer conversies dankzij SEO.
  • Bovendien voor deze klant binnen één jaar verschillende top 1 noteringen in Google – organisch.
  • Dankzij het schrijven van verschillende landingspagina’s en linkbuilding op generieke zoektermen top 5 en top 10 posities gerealiseerd voor een BMW-dealer.

Het zijn slechts een paar voorbeelden van mooi behaalde resultaten. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van SEO? Vraag direct mijn gratis SEO scan aan. Je ontvangt concrete verbeterpunten, inclusief uitleg.

Vrijblijvende SEO scan

Weten wat SEO jou kan opleveren?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Waarom jouw SEO uitbesteden aan mij?

Wanneer je jouw SEO gaat uitbesteden, wil je voor zekerheid gaan. Ik heb jaren ervaring op het gebied van SEO bij mijn klanten. Als je jouw SEO aan mij uitbesteedt, zie je vaak al binnen 3 maanden resultaat. Kies je ervoor om jouw zoekmachine optimalisatie aan mij uit te besteden, dan ontvang je maandelijks van mij een update, inclusief een rapportage. We bespreken samen de voortgang en de aanpak voor de komende periode.

Is het voor jou belangrijk om vooral lokaal goed vindbaar te zijn? Dan richt ik mij vooral op lokale zoektermen. Wil je landelijk goed scoren op belangrijke zoektermen? Ook dan ben ik de aangewezen persoon voor jou. In de strategische sessie met jou leg ik de basis. Blijkt uit de online doelstellingen dat je juist direct wil scoren in Google, dan zijn alternatieven, zoals adverteren in Google, mogelijk.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden; dit doe ik voor je

Als je serieus online resultaat wil boeken met jouw website of webshop, dan kun je niet voorbij gaan aan SEO. Waarom? De zoekmachine – vaak Google – is hét startpunt van vrijwel iedereen die op zoek is naar bijvoorbeeld een schilder, de scherpste prijs voor zijn of haar gewenste product, et cetera. Je gebruikt Google zelfs als je de aankoop uiteindelijk offline doet; je oriënteert je bijvoorbeeld online op welke mountainbike je wilt aanschaffen, vervolgens zoek je de beste winkel uit en gaat naar de winkel om de mountainbike te testen en te kopen.

Bij mij kun je jouw zoekmachine optimalisatie uitbesteden, compleet van a tot z. Ook onderdelen uit mijn SEO-diensten zijn mogelijk. Ik adviseer je daarin zo goed mogelijk. Ik bied je de volgende SEO-diensten:

Alles wat ik doe op het gebied van SEO, voldoet aan de richtlijnen van Google. Omdat ik ook gespecialiseerd ben in adverteren in Google en conversie optimalisatie, kan ik uitstekend bijsturen in elk facet; niet alleen goed scoren in Google, maar ook de website zelf optimaliseren voor maximaal rendement.

Richard staat voor open, heldere communicatie en gedegen voorbereiding. Afgelopen zomer goede resultaten gezien. Reden om nu invulling te geven aan deel 2 van onze samenwerking. – Going on Wheels

SEO uitbesteden aan Richard met resultaat

SEO is een continu proces en kost veel tijd. Jouw SEO uitbesteden is vaak verstandiger dan er zelf mee aan de slag te gaan. Jij kent jouw markt door en door en ik weet als geen ander welke aanpak geschikt is om (nieuwe) klanten aan te trekken met jouw website. Bij mij is alles transparant en meetbaar. Wil je graag jouw zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Maak vrijblijvend een afspraak met mij.