Google Ads-scan

Vul het onderstaande formulier, waarna ik contact met je opneem om samen tijdelijk jouw Google Ads-account te koppelen aan mijn manageraccount. Vervolgens voer ik de Google Ads-scan uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Google Ads-scan

Adverteer je in Google, maar twijfel je of je het maximale uit de campagnes haalt? Bang dat je teveel geld kwijt bent en het adverteren alleen maar geld kost en niks oplevert? Ik geef kosteloos een advies op maat met behulp van de Google Ads-scan.

Google Ads-campagnes leveren – als ze op de juiste wijze zijn opgezet – zeer goede resultaten op. Echter, ik zie nog regelmatig Google Ads-accounts die niet goed zijn opgezet en geoptimaliseerd.

Waarom is een Google Ads-scan nodig?

Vanzelfsprekend wil je zoveel mogelijk rendement uit je Google Ads-campagne(s) halen. Je hebt er namelijk niets aan als adverteren alleen maar geld kost en niks oplevert als ze op jouw website komen. Potentiële klanten verlaten je website, omdat ze op de verkeerde pagina komen. Of ze kunnen op de website niet vinden wat ze nodig hebben. Kortom, de bezoekers verlaten de website en komen niet meer terug. Veel geld kwijt aan Google Ads door onnodige kliks en geen klanten. Met de Google Ads-scan weet jij waar jouw verbeterpunten en kansen liggen, en bespaar je geld.

Wat levert jou de scan op?

Na de scan ontvang je een duidelijk rapport met verbeterpunten, inclusief uitleg. Daarna neem ik ook contact met je op om samen door de scan te lopen, toelichting te geven en vragen van jouw kant te beantwoorden. Je kunt dan zelf aan de slag met het verbeteren van jouw Google Ads-campagnes. Heb je hier geen tijd voor en wil je het liever uitbesteden? Of ontbreekt de kennis? Laat het mij weten.