Scoren in Google

Met Richard

Wil jij dat ook?

SEO Rhenen

Heb je gezocht op SEO Rhenen en kwam je mijn website tegen? Wil jij graag een plek bovenaan in Google bemachtigen? Neem contact op Met Richard. Mogelijk weet jij als ondernemer of marketingmanager hoe SEO ongeveer werkt. Maar de top van Google bereiken lukt niet altijd. De hulp inschakelen van een SEO-specialist als ik is dan een uitstekende optie. Zoekmachine marketing – naast zoekmachine optimalisatie is ook zoekmachine adverteren een specialisme van mij – is wat ik helemaal te gek vind. Ik ga elke uitdaging aan en krijg er een kick van als ik samen met jou jouw online doelstellingen realiseer.

SEO uitbesteden in Rhenen Met Richard

Dat is een goed idee. Ik heb al veel bedrijven met succes geholpen om organisch goed te scoren in Google, waardoor ze meer waardevolle bezoekers naar hun website kregen én meer conversies realiseerden. Maar ik geef je graag nog meer redenen waarom je met mij wil samenwerken:

  1. Persoonlijke benadering: het gaat niet alleen om resultaten, maar ook om de klik die je met elkaar hebt. We gaan namelijk samenwerken om samen jouw doelstellingen te realiseren. Ik leg van tevoren precies uit hoe ik het stap voor stap ga aanpakken – in Jip en Janneke taal.
  2. Bewezen aanpak: de aanpak die ik hanteer, is effectief en functioneel. Met bewezen resultaten.
  3. Verschillende specialisaties: omdat ik ook gespecialiseerd ben in adverteren in Google en conversie optimalisatie, kan ik uitstekend bijsturen in elk facet; niet alleen goed scoren in Google, maar ook de website zelf optimaliseren voor maximaal rendement.
  4. Transparantie: van tevoren geef ik duidelijk aan hoe ik het aanpak. Tijdens de werkzaamheden leg ik je ook het één en ander uit, zodat je weet wat er gedaan wordt. Ook krijg je inzicht in de resultaten.
  5. Flexibel in samenwerking: ik vind het super als we samen goede resultaten boeken; hoge posities in Google, meer traffic naar de website en conversies realiseren. Maar voel je jezelf toch niet fijn bij de samenwerking of heb je een andere reden om te stoppen, dan staat jou niets in de weg om op te zeggen.
  6. Mijn klanten zijn blij: hoe gaaf is het als klanten zeggen dat ze energie krijgen als ze met mij samenwerken. Of dat hun verwachtingen minstens zijn gerealiseerd. Daar doe je het voor.

Ben jij online goed vindbaar?

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren

De 3 pijlers van SEO

Techniek
Een technisch goede website vormt de basis. Laadt jouw website niet snel? Is jouw website niet mobielvriendelijk? Werken bepaalde links op jouw website niet? Dan is niet alleen Google teleurgesteld, maar zijn ook jouw websitebezoekers dat. Ik weet – samen met mijn collega’s van Invictus Online Marketing – precies hoe een technisch optimale website gemaakt moet worden.

Content
Zonder goede content kun je het ook vergeten om goed in Google te scoren. Wil jij organisch echt resultaten boeken, dan moet je inspelen op de behoeften van jouw doelgroep. Ik schrijf pakkende teksten die goed geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines en ook daadwerkelijk interessant zijn voor jouw doelgroep. Ze moeten namelijk aansluiten bij wat jouw doelgroep zoekt. Alles draait om het creëren van waardevolle content.

Autoriteit
Wanneer jouw techniek en content helemaal goed in elkaar zitten, dan heb je al het nodige gedaan. Maar wil je die laatste stap zetten naar misschien wel de nummer 1-positie, dan is het zaak om aan jouw autoriteit te werken. Die bouw je op door het verzamelen van backlinks; andere websites die naar jouw website verwijzen. Door de juiste combinatie van kwaliteit en kwantiteit realiseer ik samen met mijn partner uitstekende resultaten. Met een groot netwerk van websites uit verschillende branches kan ook jouw website een indrukwekkend en relevant backlinkprofiel krijgen.

SEO is de eerste stap

Goed scoren in Google is een goede eerste stap. Echter, dan ben je er nog niet. Je wilt namelijk dat als jouw bezoekers op je website komen, ze de gewenste vervolgactie uitvoeren: een aankoop, een offerte aanvraag, contact opnemen of het inschrijven voor een event. Kortom, Google is slechts een middel om door jouw klant gevonden te worden, waarbij SEO een belangrijke eerste stap is om in beeld te komen bij jouw doelgroep.

Richard heeft ons al meerdere malen uitstekend geholpen met Google advertenties en webteksten. Hij denkt echt met je bedrijf mee, wij zijn dik tevreden! – FREMA Zonwering

SEO in Rhenen Met Richard

Wil jij serieus aan de slag met SEO? Heel goed. Maar weet wel dat SEO niet iets is wat je er zomaar even bij doet. Wil je voorkomen dat je betaalt voor bureaus die jou beloven dat je gegarandeerd op nummer 1 komt te staan binnen twee weken? Of dat je onnodig veel tijd stopt in online cursussen die jou in no time de kennis en kunde bijbrengen, en gouden bergen beloven? Dan is het slim om jouw SEO in Rhenen uit te besteden. Aan mij bijvoorbeeld. Maak vrijblijvend een afspraak.